Harry Potter <3


Vänskap


Göteborg

Om en stund åker vi till Göteborg och hämtar vår diskmaskin vi köpt. Känns skönt och få en diskmaskin. Är ju så tråkigt och diska. Att diska är ju en evighets syssla, så fort man diskat så efter 5 minuter är det ny disk.
Vi kanske tar oss en sväng in på IKEA om vi hinner med. Vi skulle behöva sänglampor.
Vi håller på och målar om vårat sovrum så jag ska måla lite innan lilleman vaknar och vi gör oss klara för en tur till "stora staden".

Väggdekoration

Halva sovrummet är färdigmålat. Denna vägdekorationen har jag gjort ovanför vår säng. Färgen på väggarna är mörklila och väggdekorationen guldfärgad.

Vårt mirakel



Vi älskar vår fina lilla kille!

Paddor

Jag och Peter var nyss ute med vovvarna. På den lilla rundan runt huset vi gick, såg vi typ 5 paddor. De är så äckliga. Jag är livrädd för dem.
Nu är det dags att bädda ner oss i sängen och så ska Peter läsa saga för mig (Dassboken).
God Natt!!!


Semestern slut

Idag börjar Peter jobba igen efter 2 veckors semester. Vi kommer sakna han jättemycket. Speciellt Oscar. Han tycker verkligen om sin pappa. Så vi får se hur han reagerar när han inser att pappa inte är hemma. Han sover nu, men borde vakna när som helst. Stackars Peter som får stå ute och jobba i den här värmen med. Han hatar värme.
Nu ska jag gå och "sviffa" av golven innan min lillkille vaknar. Blir en del hår med 3 hundar och 2 katter.

Senaste veckan

Den senaste veckan har mest bestått av bad, lek och bus med lilleman. Han tycker det är så kul och plaska i sin lilla pool. Fast han har tyckt att det varit väldigt varmt. Han har varit lite gnällig. Han som nästan aldrig gnäller annars, mer än när han är hungrig eller trött. Våra grannar säger att de aldrig hör han och att han jämt ser så glad ut. Det är min lilleman det. <3
Lite bilder kommer.
Just det, vi har köpt en ny kamera med som jag försöker fatta mig på.















Djurparken

Igår var vi i djurparken. Oscars första djurparksbesök. Dock är jag liten besviken att vi varken såg lodjuren eller lejonen. Förlåt, menar naturligtvis VARGARNA!!!Dock var det lite mer action på savannen. Där var det en av de unga elefanterna som höll på att matcha sig mot tre giraffer och en struts. Den jaga dem och trumpeta när den sprang mot dem. Sist tog vi Barnens Zoo. Oscar tyckte det var lite läskigt med getterna och grisarna, när de kom för nära. Tur för dem, så som han drar i våra katter och hundar här hemma. Men han tjata och ropa en del på dem med. Undra vad han sa.
Kommer lite bilder. Vi måste köpa en ny kamera för den vi har är helt värdelös. Kunde vi gjort om inte Peter vart tvungen att köra i 57 km på 50-väg. Därav 2000 kr i böter. Ja, ja!!!

Elefanten som jagar

Älgen mumsar löv

Oscar spanar

Oscar och en gris

Lite läskigt

Oscar och hans pappa på Barnens Zoo

Kollar på gris

Oscar, Peter och getter

Bebisar i magen :)

OSCAR Isac Peter

OSCAR Isac Peter

24 oktober 2007

2980 g ~ 49 cm
 


Oscar Isac Peter

Plask, plask!!!

Häromdagen tyckte busungen mamma var tråkig som satt vid datan och inte busade med honom, så då hitta han på ett eget sätt att roa sig.  Genom att välta ut vovvarnas vattenskål med iskallt vatten och ligga och plaska i. Han tyckte det var jätteskoj. Det tyckte inte jag.




Tack Sarah!!!




Oscar Isac Peter
Foto: Sarah Wallin Bååth
Oscar fick en grön drake som spelar av sin gudmor Sarah första gången de träffades. Draken är ju nästan lika stor som Oscar. Nu när han har blivit större ligger han alltid och drar i snöret på den när han har vaknat eller ska somna.
Tack för presenten Sarah!!!

Gårdagen

I går hände väl inte så mycket. Vi var en sväng i Fristad och gick en promenad i skogen med hundarna. Sen busa vi mest med Lillemannen. När han sov middag så gjorde vi en storstädning på bilen eller Gulle Gull som vi kallar den. Det behövdes verkligen.
Det är så roligt att Peter är hemma med oss i 2 veckor nu. :)
Alla killarna ligger fortfarande och sover, så jag tänkte hinna duscha innan Oscar vaknar. Sen ska vi åka och handla och i eftermiddag kommer Robin och Joel hit. Då blir det fullt liv igen.
Ha en fortsatt bra dag.

Söndagspromenad

Idag har vi vart på Kransmossen och gått promenad med vovvarna. För nån vecka sen när vi var där och gick så fick Ludde syn på en ekorre som han jaga utan resultat. Så nu går han och tittar i varenda träd, blir en hel del träd att söka igenom på en runda på 5 km.
Här kommer lite bilder...

Diablo

Ludde

Bamse

Bamse i vattnet

Vovvarna

Dibbe

Busungen



Åskan

Nu ska vi äta lite kvällsmat och sen se på filmen som kommer på 5:an. En verklighetsbaserad film om seriemördaren Ted Bundy.

Ha en trevlig kväll!

Semester

Från idag och 2 veckor har min kära Peter semester i 2 veckor. Det är han verkligen värd så som han flänger runt på jobbet.
Vår lördag morgon börja redan tio över 6 när grabbarna bus tyckte det var dags att vakna.
Nu ligger alla grabbarna i soffan och ser på tv. Medans jag städar, tvättar och grejjar. Vilken värld vi lever i. Nä det är lugnt.
Åskan (Oscar) sov hela natten, jätteskönt och slippa gå upp mitt i natten. Men då var det naturligtvis vår lilla katt Cindy som hittat nåt papper och flög runt med i hela vardagsrummet så då vakna man för det. Har så svårt och somna om på natten när jag vaknat. Så låg vaken i 2 timmar.




Peter & Grabbarna Bus

Nu ska vi äta lite frukost.

Ha en bra dag!


OSCAR


CARS

Igår när jag, Oscar och vovvarna var ute på promenad så såg vi en så cool lastbil som kom körandes över bron borta vid gummifabriken. Den hade Blixten, Sally mm från Cars motivlackat på hytten.Jag som fullkomligt älskar Cars. Skulle köpa allt som fanns med Cars till Oscar om min kära älskling inte stoppa mig.

                

Foto från: www.transhartikainen.fi

Jag tycker iaf att den var astuff. Det hade nog Robin och Joel med tyckt.

Igår var vi i stan en sväng, var ju torsdag kväll. Vi gick dock bara en sväng på stan. Stanna inte när artisten börja.
Dock ska vi gå när Rydell & Quick är den 24:e. Rock on!!!
Då ska Oscars farmor komma hit och vara barnvakt, och första gången vi gör nåt själva sen han föddes.

Köpte 2 t-shirtar på Gina Tricot när vi var på stan igår. Bilder kommer.

Nä nu ska jag gå till tvättstugan, jättejobbigt... nä det är bekvämt den ligger ju bara 3 meter från vår ytterdörr. Ska tvätta våra täcken och kuddar. Det blir ett heldagsjobb, varje maskin tar över 2 timmar. Men jag har bokat 8-21. Bra att bo i ett litet hus man kan bok hela dagar. Dock bara 1 tvättmaskin.

Nu vill Åskan ha lite frukost med. Banangröt, han fullkomligt älskar det.

Ha det bäst!

RSS 2.0